Какво е Homecare-bg?

Събирането на такси от съседите не е забавна ситуация, организирането на Общи събрания е по-скоро досадно преживяване, извършването на ремонти крие риск от скандали и недоволства… Повечето от вас са изпитвали всичко това.

Може ли нещата да се променят? Да, с наемането на професионален домоуправител.

С услугата професионален домоуправител от Профешънъл сървиз ЕООД ще получите компетентен специалист, към когото ще можете да се обърнете за всеки проблем, свързан с вашата сграда. Той ще е отговорен към управлението на Етажната собственост, представляването ѝ пред административни органи и институции, събирането на месечни такси, организирането на Общи събрания и всичко друго, което е нужно.

Не на последно място, наемането на професионален домоуправител ще ви спести време, ще увеличи домашния ви комфорт, както и стойността на имотите в Етажната собственост.

За ваше удобство Профешънъл сървиз ЕООД предлага също така най-разнообразни услуги за дома. Сред тях са управление на наеми, заплащане на данъци и месечни сметки, грижа за движимо и недвижимо имущество и много други. Дори да не виждате това, което ви интересува, може да направите запитване и ще ви изготвим персонална оферта.

Всички услуги предлагани от Профешънъл сървиз ЕООД се извършват на територията на град София.