Homecare-bg.com навърши 1 година

Навършихме една година и е време за подаръци.
Първият подарък е насочен към настоящите ни клиенти. Организирахме томбола, в която всичките ни клиенти с активен договор участваха като съответно броя самостоятелни обекти (апартаменти, магазини и др.) се равняваше на броя участия в томболата. Ще съобщим новината на победителя на следващото Общо събрание, което се организира. Наградата е безплатен месец от нашите услуги по плана, който е в настоящия им договор. По техен избор това ще бъде или следващия календарен месец или първия месец след като договора ни изтече.

Вторият подарък се състои от 4 по-малки подаръчета и е насочен към всички настоящи и бъдещи клиенти – разширяваме и разместваме услугите в плановете си с допълнителни дейности без това да ги оскъпява по никакъв начин. Новата дейност е:

– разширяваме услугата „Интернет услуги“ (част от пакет Бронз) – след предварително взето решение от 100% от собствениците в Етажната собственост има възможност да се провеждат едно или повече от следващите Общи събрания онлайн. Това дава много нови възможности като:

  • да се състави 100% подробен протокол след като се извлекат точните системни логове за случилото се, кой какво и кога е казал и т.н.;
  • да участвате в Общото събрание, където и да сте – за целта е нужно да имате единствено устройство с интернет и браузър;
  • не може да се спекулира с това, което е решено;
  • имате възможност да сте първите в България, които ползват подобна услуга;
  • възможност да използвате системата за връзка със съседите си в реално време без да ви се налага да обикаляте от врата на врата и др.

– местим услугата „Организиране и провеждане на ремонти“ от пакет Злато в пакет Сребро.

– добавяме нова еднократна услуга, която се заплаща отделно. Услугата се нарича „Гласът на съседа“ и представлява висококачествен аудио запис на Общо събрание. Има Етажни собствености, където за съжаление отношенията между живущите не са добри и на Общи събрания често се стига до ексцесии, които са неприятни, а сме виждали да се стига и до съд в резултат от такива случки. Услугата е насочена към тези Етажни собствености и представлява пълен аудио запис на проведено Общо събрание – възможно най-надежната форма на протокол и начин да се установи какво се е случило. Записът е достъпен за всеки един от съседите в Етажната собственост и може да се предоставя при поискване или да се изтегли от предварително дадена връзка от форума, която е видима само за живущите там. При изявено желание и допълнително заплащане има възможност аудио записа да бъде трансформиран и под формата на текст.
Цената на услугата е 20 лв.
Свалянето на аудио записа като текст струва 10 лв./страница.

– разширихме и Услугите за дома и по-специално Компютърните услуги. Към досегашните такива вече предлагаме и няколко базови SEO (Search Engine Optimization) пакети и абсолютно безплатна помощ и консултация при избор на домейн и хостинг.

Posted in Новини and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Коментари