Зимна промоция

Зимата е сезон, изпълнен с празници, а тази година и се опитва да започне по-рано. Със сигурност има и по-приятни занимания от чистенето на сняг, когато човек тъкмо се е събудил, след като е прекарал вечерта хапвайки и пийвайки с приятели.
Поради многото клиентски запитвания за услугата „Снегопочистване“, решихме зимната ни промоция да е свързана точно с това – тази зима услугата ни за снегопочистване ще е достъпна на нова, по-ниска цена, отделно от пакетите за професионален домоуправител и ще имате избор между няколко варианта как да получите услугата.

Услугата е достъпна по три начина:
– еднократно почистване – цената вместо 3 лв./кв.м. е 2 лв. за настоящи клиенти и 2.50 лв. за всички останали;
– пакет за месечно снегопочистване – това е стандартният ни пакет. В него са включени 8 снегопочиствания на цената на 6 (фактически получавате допълнителни 25% отстъпка), като тази година, освен всичко друго, има възможност, ако останат неизразходвани почиствания да се прехвърлят към следващия месец. Ако дори и тези прехвърлени снегопочиствания не са достатъчни, имате възможност да получите допълнителен пакет на стандартната промоционална цена или еднократни почиствания на още по-ниска цена от 1.50 лв./кв.м. за настоящи клиенти и 2 лв. за всички останали;
– пакет за целия сезон – в този пакет имате възможност да посочите колко почиствания искате за цялата зима като минималният брой е 20, а максималният зависи изцяло от вас. След направен оглед на площта, която ще се чисти, ще можем да ви дадем и конкретна оферта на промоционалната цена, която ще включва допълнителна отстъпка подобна на отстъпката в пакета за месечно снегопочистване. При изчерпване на включените в пакета снегопочиствания, имате възможност да закупите друг пакет на стандартната промоционална цена или еднократни почиствания на още по-ниската цена от 1.50 лв./кв.м. за настоящи клиенти и 2 лв. за всички останали.

Поради скромните ни ресурси услугата е ограничена до определени райони на София и определен брой сгради в съответните райони.

Posted in Новини and tagged , , , , , , , .
Коментари