Нова услуга „Подписка“

Често се случва, когато е свикано Общо събрание да няма достатъчен кворум. Тогава съгласно чл. 15 (3) от ЗУЕС събранието може да се проведе на следващия или следващия работен ден с какъвто и да е кворум, т.е. сам човек има правото да вземе решения касаещи цялата Етажна собственост.
Тук идва мястото на тази услуга – вместо да се проведе такова събрание се съставя подписка и домоуправителят обикаля и събира подписите на собствениците или обитателите на апартаментите. Предлагаме услугата както следва в два варианта:

  • Абонаментен: Подписите се събират в дните за планови посещения или посещения за събирания на месечни такси, ако Етажната собственост ползва тази услуга. Събирането на подписите завършва, ако са се подписали представители на всички апартаменти или са събрани подписи, достатъчни за взимането на съответното решение съгласно ЗУЕС. Цената на услугата варира от 0.50 лв./ап. до 1 лв./ап. в зависимост от адреса на сградата и броя апартаменти;
  • Експресен (еднократен): Подписите се събират в рамките на няколко поредни дни, докато се подпишат представители на всички апартаменти или са събрани подписи, достатъчни за взимането на съответното решение съгласно ЗУЕС. Цената на услугата варира от 1 лв./ап. до 3 лв./ап. в зависимост от адреса на сградата и броя апартаменти.

Екипът на Homecare-bg ви пожелава весело посрещане на Коледните празници и щастлива Нова година.

Posted in Новини and tagged , , , , .
Коментари