Напълно обновен сайт, нова промоция и нови пакети

През изминалия уикенд обновихме почти изцяло визията на Homecare-bg, запазвайки няколко отделни елемента от класическия ни вид. Сайтът е много по-бърз, оптимизиран е допълнително за мобилни устройства и не на последно място – предлага нови възможности.

Първото нововъведение, което направихме, е пакет „Домоуправител„. Идеята на пакета е да даде бърз и еднозначен отговор на клиентите търсещи качествена и/или евтина услуга. Пакетът може да се комбинира с  пакет „Касиер„, Почистване, Допълнителни услуги или Еднократни услуги. Пакетът е съвместим с различните ни промоции за безплатен пробен месец, безплатен месец при препоръка на нов клиент, безплатен месец при преподписване за 2 години, отстъпка от месечната цена до 20% и други промоции, които ще направим в бъдеще.

Следващото нововъведение е пакет „Касиер“. Това е нашият отговор на зачестилите клиентски запитвания дали може да предложим Касиерски услуги отделно от Домоуправителските, защото имат нужда единствено от тях. Цената на услугата е определена от броя месечни посещения, а не от броя услуги, т.е. дори и клиентите да не желаят да ползват някоя от услугите, цената няма да се намали.
На база опита ни предлагаме услугата в четири варианта, които са препоръчителни според броя самостоятелни обекти в сградата. Това естествено не дава гаранция, че в сграда с 32 апартамента четири посещения ще бъдат достатъчни, за да се съберат таксите от всичките апартаменти, но в повечето случаи ще е напълно достатъчно.
Естествено, тъй като в много сгради има фирми и магазини, където посещенията е нужно да са през деня сме предвидили по едно допълнително посещение за всеки от четирите варианта, което се извършва през деня с цел събиране на средствата от Юридическите лица в Етажната собственост.
Услугата е съвместима с пакет „Домоуправител“.

Вече има възможност да се наеме и съвсем безплатно хигиенист за Вашия вход с месечен абонамент, да се почистват периодично прозорците, вратите и дограмите във входа или да се изчистят еднократно мазетата на входа без това да е обвързано с Домоуправителски услуги. Вижте „Почистване“ за повече информация.

Новата ни промоция е свързана с двата нови пакета. Всеки от тях има по няколко варианта и промоцията предлага вариант „Злато“ и на двата пакета на промоционална цена – само 6 лв./ап. вместо 7.20 лв.

Не на последно място намалихме цените на класическия ни комбиниран пакет „Злато“ от 18 на 16 лв./ап. при едногодишен договор и от 24 на 20 лв./ап. при месечен (безсрочен договор).

Posted in Новини and tagged , , , , , , .
Коментари