Още нови услуги

На първо място обновихме сайта. Опростихме сравняването на различните абонаментни пакети за услугите „Домоуправител“ и „Касиер“ и обединихме „Комбинирани пакети“ на едно място. Ако харесате някой от готовите ни пакети вече има възможност да го поръчате с едно единствено натискане на мишката и попълване на място, дата и час на Общо събрание, където да присъстваме.

Допълнително към абонаментните пакети за „Домоуправител“, „Касиер“ и „Комбинирани пакети“ добавихме нови екстри.
На първо място в част от пакетите ще откриете „Анализ на разходите на входа и предложение за оптимизацията им, ако е възможно“. Целта на услугата е да намали ежемесечните разходи на клиентите свързани с поддръжката на тяхната Етажна собственост. Услугата се предлага и като „Еднократна услуга“ на стойност от 50 лв.
Другото нововъдение в абонаментните пакети е „Подарък – квитанционна книга с химизирана хартия“. Името е достатъчно недвусмислено – на всеки клиент, който сключи договор за съответния пакет ще получи такава квитанционна книга.

Вече предлагаме и изграждане на система за Контрол на достъп.
Системата има възможност да ползва еднакви чипове между 4 контролни модула (примерно две врати и два асансьора).
Има едногодишна гаранция.
Цената на модул за асансьор е 230 лв., а за входна врата 310 лв. Модулите са еднакви, но към този за входна врата е добавен и акумулатор, който да го захранва в случай на прекъсване на ел. захранването.
Ако целта за поставянето на модулите е да се ограничат нередовни платци, това може да се постигне лесно, чрез възможността да се изключат чиповете на точно определен апартамент за управление на асансьора в рамките на няколко минути. След заплащане на дължимите такси достъпа се възстановява също толкова лесно и бързо. Докато са изключени чиповете за асансьора, те остават напълно функционални за входната врата.

Не на последно място вече се занимаваме със смяна на партиди. Може да откриете повече информация тук.
На същото място може да видите, че вече предлагаме и поемането на Процедура по изкупуване на абонатна станция. Услугата се предлага в два варианта – при осигурени документи и без осигурени документи. Цената съответно е 80 и 200 лв.
Списък на нужните документи ще откриете в долната част на страницата с „Еднократни услуги“.

Posted in Новини and tagged , , , , , , , , , , , .
Коментари