Професионален домоуправител – измамник

Преди броени дни се появи новината, че „професионален домоуправител“ е измамил обитателите на блок в Дружба, София със сумата от 4000 лв. Профешънъл сървиз ЕООД се обявява твърдо против подобно злепоставяне на доброто име на бранша и благодари на bTV за коректното отразяване на новината: назоваването на проблемната фирма и нейният управител по име – факти, които могат да помогнат на други хора да се предпазят от подобна измама и в същото време не оставят съмнение за коректността на други действащи фирми.

През тези няколко дни при посещения на нови клиентски обекти, няколко пъти се случи да ни питат, каква е гаранцията, че и ние няма да изчезнем с парите на съответната Етажна собственост.
Бих искал да кажа, че Профешънъл сървиз ЕООД е фирма, която, освен че държи на доброто си име, постоянно работи за привличането на нови клиенти и подобна медийна известност е последното, което бихме искали. Имаме десетки доволни клиенти, които се стремим да обслужваме по най-добрия възможен начин и грижата за комфорта им е нашият най-голям приоритет. Управляваме финансовите средства, документите и всичко, което ни е поверено в множество сгради в режим на Етажна собственост, както и отделни недвижими имоти. Не на последно място предоставяме избор на всеки клиент как да се разполага с финансовите си средства – дали ние да ги съхраняваме, дали да са в брой в представител на Етажната собственост или в банкова сметка с един или двама титуляри от сградата.

Александър Доценко, управител

Posted in Новини and tagged , , , .
Коментари