Изграждане на контрол на достъп на входни врати и/или асансьори;

Профешънъл сървиз предлага услугата по изграждане на контрол на достъп.

Цената на устройствата може да я видите в нашия онлайн магазин, а стойността на монтажа е 140 лв. за асансьор и 170 лв. за входна врата.

Цената на чиповете е в зависимост от типа на устройството:

  • Обикновени безконтактни чипове, тип dog tag – 4 лв./чип;
  • Криптирани безконтактни чипове, тип dog tag – 6 лв./чип;
  • Обикновен контактен чип, тип iButton – 6 лв./чип;
  • Криптиран контактен чип, тип iButton – 15 лв./чип.

Предлагаме отстъпка за количества над 150 чипа.

Разликата между обикновените и криптираните чипове е, че обикновените могат да се копират в почти всяко ключарско ателие, а криптираните не могат да се копират въобще.

Ако целта на поставянето на контрол на достъп е да се ограничи нежелан достъп в Етажната собственост, препоръчваме варианта с обикновените чипове. Ако допълнително се притеснявате от вандалски прояви (хулигани), то Вашият избор трябва да е обикновенния iButton, защото неговия четец е защитен от хулигански прояви.

Ако целта на поставянето на контрол на достъп е справяне с нередовни платци към Етажната собственост, задължително препоръчваме варианта с криптираните чипове. Ако допълнително се притеснявате от вандалски изпълнения (счупване на четец), задължително трябва да се спрете на варианта за криптирания iButton, защото неговия четец е защитен от хулигански прояви.

 

Гаранция на монтираните устройства – 1 година. Гаранцията не покрива злоумишлени действия на трети лица срещу поставената техника.